hukenveien


Flott plassert mellom by og mark

---

Lillomarka, kjent som det mest tilgjengelige turområdet i Oslo er også din nærmeste nabo. I denne delen av Oslomarka finner du mange flotte stier, skiløyper, utsiktspunkter, innsjøer og vakker skog. Steinbruvann (5 minutter unna) regnes som Groruddalens fineste badevann. Her kan man bade, fiske, raste, gå tur eller bare sitte og nyte de idylliske vannene og den friske skogsluften.Det er kort vei til skoler, barnehage og dagligvarehandel. Et par kilometer unna ligger Grorud senter med 25 butikker deriblant Meny, Vinmonopol, bank, apotek og serveringssteder. Her finner man også Grorud t-banestasjon som tar deg til sentrum på 20 minutter.

Området oppleves som veldig trygt med høflige naboer og bra kvalitet på skolene. Det er mange barn i området og nærhet til barnehage, barneskole, ungdomskole og videregående.Lillomarka arena

---

“Velkommen til lek og moro, trening og aktivitet”

For den aktive finner man helt nye Lillomarka arena (ferdigstilt 2018) i gangavstand fra eiendommen. Et moderne helårs idretts- og aktivitetsanlegget som dekker hele 86 dekar med skiløyper, kunstgressbaner og annet beregnet for breddeidretten. Med sitt eget snøproduksjonsanlegg er man sikret gode spor igjennom hele vintersesongen.


Hukenveien 27-29, 0963 Oslo